NEGA TELESA 

VZEMITE SI ČAS ZASE!

Kopičenje maščobnega tkiva ovira prekrvavitev, moti pravilno delovanje limfnega obtoka in manjavo tekočin v telesu. Posledica tega so upočasnjen metabolizem celic, zastajanje vode v medceličnem prostoru in propadanje vezivnega tkiva.

V lepotnem studiu Asteri nudimo številne neinvazivne terapije učinkovite pri oblikovanju in učvrščanju telesa, zmanševanju maščobnega tkiva, odpravljanju celulita, izboljšanju cirkulacije krvi in limfe. Spremembe so vidne že po prvi terapiji.


Anticelulitni tretma z endodermno terapijo, radiofrekvenco in cryo terapijo:

- odstrani celulit in pomarančasto kožo
- odstrani maščobne obloge
- učvrsti ohlapno kožo
- poveča se tonus in napetost kože
- znatno se izboljša prepustnost kapilar, kar poveča pretok hranilnih snovi in kisika v celicah in mehkih tkivih,   kar pomeni, da se bistveno izboljša mikrocirkulacija
- izboljša tonus mišic
- učinkovit pri zastajanju limfne tekočine


Vakuumska masaža / Radialna endodermna terapija (RDT®) - znatno izboljša prepustnost kapilar, kar poveča pritok naravnih hranilnih snovi, kisika, oligoelementov in lastnih encimov. Izboljša se hidratacija ekstracelularnega matriksa, ki vodi do aktivacije fibroblastov in rasti novih celic. Popravi se struktura kolagenskih in elastičnih vlaken, hkrati pa se izboljša tonus mišic. Po terapiji je koža bolj gladka, bolj čvrsta in napeta.
Vakuumska masaža je torej metoda za pomlajevanje in izboljšanje tonusa kože. Z vakuumom stimuliramo prekrvavite in odvod limfne tekočine.


Radiofrekvenca / CPTechnology™ - deluje tako, da aparat generira visokofrekvenčno električno polje med aplikatorjem in referenčno elektrodo. Obe elektrodi sta izolirani od tkiva. Elektroni znotraj molekul so pod vplivom električnega polja, kar povzroča rahlo vrtenje okoli njihove uravnotežene pozicije. Zaradi trenja ob gibanju molekul se pojavlja toplota, katero izkoriščamo pri terapiji. Toplota posledično povzroča vazodiletacijo, pospešuje metabolizem, povečuje mišični tonus, razteza tkivo ter aktivira fibroblaste in tvorbo novega kolagena. Prednosti CPTechnology™ so nizke energije za doseganje želenih ciljev.
Radiofrekvenca torej segreva globje plasti kože. Segravanje tkiva v usnjici in podkožju privede do trenutnega krčenja vezivnih vlaken in obenem stimulira določene celice, da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna.

Cryo terapija – Hlajenje deluje na biokemijske in fizikalno - kemijske procese tako, da jih na začetku zmanjša, nato pa občutno poveča. Nastanejo spremembe osmotskega stanja, celične membrane postanejo prepustnejše, poveča se difuzija. Hlajenje tkiva povzroči povečano izločanje transmiterjev na živčnih vlaknih, tako se občutno poveča metabolizem in vsi encimatski procesi v celici. Cryo terapija predstavlja izredno inovativno terapijo, ki je še uspešnejša, ko jo uporabljamo v kombinaciji z ostalimi terapevtskimi metodami. Povečanje tonusa kože, zmanjšanje maščobnih oblog in oblikovanje telesa so največje prednosti izvajanja kombinacije teh terapij.
Cryo terapija je torej površinsko hlajenje kože, ki povzroči zožanje in razširitev krvnih žil, posledica česar je boljši dovod kisika in boljša prekrvavitev. 

Pri svojem delu uporabljamo aparat IskraMedial Cryo Derm.

Maderoterapija

Maderoterapija je masaža z lesenimi valjčki. POMAGA pri odpravi celulita in preoblikovanju telesa. Z valjčki pritiskamo na maščobno tkivo in s tem razbijemo maščobne skupke ter pospešimo odtok limfe.  

Za dober rezultat je pomembno SODELOVANJE terapevta in stranke.

Maderoterapija je 100% naravna tehnika, pri kateri terapevt uporablja naravne lesene valjčke, ki ne povzročajo alergijskih reakcij na koži.

Z ANTICELULITNO MADEROTERAPIJO IN VAKUMSKO MASAŽO VPLIVAMO NA:

• Pospeševanje  mikrocirkulacije in limfne cirkulacije
• Zmanjševanje celulita in odpravo maščobe
• Razstrupljanje in odpravo toksinov iz telesa
• Lepši tonus kože
• Piling
• Oblikovanje in dvigovanje zadnjice
• Odpravljanje bolečin