NEGA OBRAZA 

LEPOTA, KI ZASIJE.

V lepotnem studiu Asteri nudimo številne storitve s katerimi lahko hitro in enostavno preprečimo prezgodnje procese staranja kože in izboljšamo njen videz. Z različnimi metodami poskrbimo, da bo vaša koža pomlajena, da bodo gubice zglajene in da boste izboljšali tonus vaše kože. 


Piling z AHA kislinami / Alfa hidroksi kisline - uporabljamo kot izdelek za pomajevanje vseh tipov kože, za poškodovano kožo od sonca (fotopoškodovano kožo), suho kožo, starajočo kožo, brazgotine, neenakomeren ten kože, hiperpigmentacije. Izboljša še celična regeneracija. 

Kakšen je učinek AHA kislin?

- pomagajo pri obnavljanju suhe vrhnjice in luščenju

- izboljšajo vlažnost kože in njeno elastičnost

- pomagajo pri odpravljanju komedogenov, starostnih pegah

- pomagajo pri odpravljanju gubic

- odstranijo odmrle celice

- stimulirajo sintezo kolagena

- pospešijo nastajanje novih celic

- globinsko čistijo

- koža je bolj elastična 

- izboljša se stanje aknaste kože

Piling z BHA kislinami / Beta hidroksi kisline  - delujejo protivnetno in protibakterijsko. Zmanjšajo izločanje sebuma. Odlične so za nego mastne, aknaste kože in starajoče kože. Izboljša se celična regeneracija. 

NEGA CRYO DERM

Diamantni piling /Diamantna mikrodermoabrazija - zagotavlja enostavno in natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Sam poseg sproži stimulacijo kolagenskih vlaken in pospeši rast novih celic v bazalni (globji) plasti epidermisa. Diamantni set je tako prva izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži: poškodb zaradi pretiranega izpostavljanja soncu, brazgotin po aknah, povečanih por, gub in gubic ter manjših pigmentnih sprememb.
Z diamantnim pilingom lahko hitro in enostavno preprečimo prezgodnje procese staranja kože in izboljšamo njen videz.

Vakuumska masaža / Radialna endodermna terapija (RDT®) - znatno izboljša prepustnost kapilar, kar poveča pritok naravnih hranilnih snovi, kisika, oligoelementov in lastnih encimov. Izboljša se hidratacija ekstracelularnega matriksa, ki vodi do aktivacije fibroblastov in rasti novih celic. Popravi se struktura kolagenskih in elastičnih vlaken, hkrati pa se izboljša tonus mišic. Po terapiji je koža bolj gladka, bolj čvrsta in napeta. 
Vakuumska masaža je torej metoda za pomlajevanje in izboljšanje tonusa kože. Z vakuumom stimuliramo prekrvavite in odvod limfne tekočine. 

Radiofrekvenca / CPTechnology™ - deluje tako, da aparat generira visokofrekvenčno električno polje med aplikatorjem in referenčno elektrodo. Obe elektrodi sta izolirani od tkiva. Elektroni znotraj molekul so pod vplivom električnega polja, kar povzroča rahlo vrtenje okoli njihove uravnotežene pozicije. Zaradi trenja ob gibanju molekul se pojavlja toplota, katero izkoriščamo pri terapiji. Toplota posledično povzroča vazodiletacijo, pospešuje metabolizem, povečuje mišični tonus, razteza tkivo ter aktivira fibroblaste in tvorbo novega kolagena. Prednosti CPTechnology™ so nizke energije za doseganje želenih ciljev.
Nega obraza z radiofrekvenco torej segreva globje plasti kože. Segravanje tkiva v usnjici in podkožju privede do trenutnega krčenja vezivnih vlaken in obenem stimulira določene celice, da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna.

Cryo terapija – hlajenje deluje na biokemijske in fizikalne - kemijske procese tako, da jih na začetku zmanjša, nato pa občutno poveča. Nastanejo spremembe osmotskega stanja, celične membrane postanejo prepustnejše, poveča se difuzija. Hlajenje tkiva povzroči povečano izločanje transmiterjev na živčnih vlaknih, tako se občutno poveča metabolizem in vsi encimatski procesi v celici. Cryo terapija predstavlja izredno inovativno terapijo, ki je še uspešnejša, ko jo uporabljamo v kombinaciji z ostalimi terapevtskimi metodami (diamantno mikrodermoabrazijo, radialno endodermno terapijo(RDT®) in CPTechnology™). Zmanjšanje gub, povečanje tonusa kože, so največje prednosti izvajanja kombinacije teh terapij.
Cryo terapija je torej površinsko hlajenje kože, ki povzroči zožanje in razširitev krvnih žil, posledica česar je boljši dovod kisika in boljša prekrvavitev. V kombinaciji s endodermno terapijo in radiofrekvenco dosega odlične rezultate: zmanjšavanje gub, pomlajevanje kože in  povečanje tonusa kože. 

Pri svojem delu uporabljam aparat IskraMedial Cryo Derm zasnovan na revolucionarni CPTechnology™, ki torej združuje kapacitivno globinsko segrevanje, dermoabrazijo, radialno endodermno tehnologijo (RDT®) in cryo terapijo.
Inovativna CPTechnology™ omogoča enakomerno globinsko segrevanje dermisa, subkutisa in globje ležečega tkiva brez bolečine. Uporablja se za:

- pomlajevanje kože
- odpravljanje gub na obrazu
- tonifikacijo kože

Rezultati so vidni že po prvi terapiji.

V našem salonu uporabljamo kozmetiko BIODROGA, AFRODITA in DR.E. VOSS


MICRONEEDLING je sodobna terapija, kjer se s pomočjo posebnega aparata in sterilnih mikro iglic, ki prodrejo v povrhnjico in dermis, povzročijo kontrolirano poškodbo kože, ki sproži proces celjenja in s tem proizvodnjo novega, boljšega kolagena in naravno regeneracijo kože.

Vaša koža po tretmaju microneedlinga bo rdeča in občutljiva, zato jo je v dveh tednih po tretmaju potrebno zaščititi s kremo za sončenje širokega spektra s SPF najmanj 30.

Microneedling izvajamo s profesionalnimi izdelki dr.E. Voss.

INDIKACIJE ZA IZVAJANJE MICRONEEDLINGA

  • Zmanjšanje in izboljšanje izgleda gub
  • Povečanje čvrstosti (tonusa) kože
  • Zmanjšanje in izboljšanje izgleda hiperpigmentacij
  • Zmanjšanje in izboljšanje izgleda brazgotin, ki so posledica aken
  • Zmanjšanje in izboljšanje zboljšanje izgleda strij

OPOZORILO
Microneedling ni primeren za osebe, ki imajo aktivne akne, dermatoze, rosaceo, diabetes, herpes (aktivna oblika), alergijo na kovino. Naravno vihanje trepalnic Neyes lash lift

Keratinsko vihanje trepalnic je naraven, neboleč in hiter postopek, ki trepalnice privzdigne in priviha, jih potemni in podaljša. 

Vihanje in barvanje trepalnic ne uničuje, zato je postopek povsem varen.  

Postopek vihanje trepalnic traja 45 minut in je obstojen 6 do 10 tednov, odvisno od hitrosti rasti vaših trepalnice.

Komu se vihanje trepalnic odsvetuje:

  • Vsem, ki imajo izredno občutljive oči
  • Alergijo na amonijev tioglikolat, hidrogen peroksid, ceteareth-20 ali ceteareth-30
  • Očesne bolezni
  • Slabe naravne trepalnice

Ultrazvočni čistilec obraza

Nega obraza z visokofrekvenčnim ultrazvočnim čistilcem nudi možnost globinskega čiščenja kože s posebnim aplikatorjem, ki na koži povzroči vibriranje. Ultrazvočna ploščica na takšen način kvalitetno odstrani odmrle celice, ogrce in ostale nečistoče na koži. Vibracije obenem povzročijo nihanje mehkih tkiv in s tem boljšo prekrvavitev in limfni obtok.